Skip to main content

30 august 2023

Europa Digitală – Conferința europeană de competențe în domeniul securității cibernetice 2023

Loading

Cea de-a doua ediție a Conferinței anuale europene de competențe în domeniul securității cibernetice se va concentra pe împărtășirea și discutarea progreselor legate de promovarea și aprobarea Cadrului de competențe de securitate cibernetică a Agenției Uniunii Europene pentru Securitate Cibernetică (ENISA).

Conferința va aborda, de asemenea, rolul ENISA ca parte a inițiativei Comisiei Europene: Academia de competențe în domeniul securității cibernetice. În cadrul evenimentului vor fi prezentate exemple de implementare și adoptare a Cadrului de competențe de securitate cibernetică ENISA (ECSF) precum generarea de cunoștințe și formare pentru creșterea rezervei de experți din forța de muncă; abordarea coordonată între guverne, industrie și academie; identificarea sinergiilor pentru dezvoltarea competențelor de securitate cibernetică; măsurarea progresului în eliminarea decalajului de competențe.

Conferința este organizată sub auspiciile Președinției spaniole a Consiliului UE în colaborare cu Ministerul Spaniol al Educației și Institutul Național Spaniol de Securitate Cibernetică (INCIBE). Înregistrarea la conferință se face cel târziu până la data de 31 august pe pagina dedicată evenimentului: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/registration_ENISA

 

Sursă foto – :© 2005-2023 Agenția Uniunii Europene pentru Securitate Cibernetică

Sursă știre – https://www.enisa.europa.eu/events/cybersecurity-skills-conference-2023

Share:

asistent
Atlas - Asistent