Skip to main content

27 august 2021

Erasmus+ / mobilități tineret merge la Galați, pe 7 septembrie

Loading

ANPCDEFP organizează pe data de 7 septembrie, la Galați, evenimentul de informare pe tema mobilităților Erasmus+ de tineret.

Evenimentul se adresează: asociațiilor, ONG-urilor non-profit, organismelor publice la nivel regional/național active în domeniul tineret; instituțiilor care derulează activități cu tinerii; grupurilor informale de tineri.

*Sunt vizate organizațiile care oferă oportunități de învățare non-formală tinerilor, care sunt implicate în activități specifice domeniului tineret și care nu au mai coordonat proiecte de mobilitate aprobate în România prin programul Erasmus+, domeniul tineret.

Evenimentul are loc la Casa de Cultura a Studenților Galați, Strada Științei 115, în intervalul orar 9.30 – 13.30 (inclusiv pauza de cafea și prânz).

În cadrul evenimentului se vor aborda teme precum: informații generale privind oportunitățile programului Erasmus+ 2021-2027, pentru domeniul Mobilități tineret; tipologia proiectelor de mobilități tineret; ce își propun, cum pot fi inițiate, tipuri de activități, rezultate așteptate, criterii minime, tipuri de costuri eligibile; proiectele de participare a tinerilor – noutatea programului Erasmus+; cum să identifici nevoia din comunitate și să o transformi într-o idee relevantă de proiect; pașii necesari pentru inițierea proiectului, completarea și depunerea formularului de candidatură; alte informații utile organizațiilor interesate să acceseze fonduri europene prin Programul Erasmus+;

Evenimentul va avea un caracter interactiv, iar participanții vor putea adresa întrebări punctuale reprezentanților Agenției pe toată durata acestuia.

Atelierul este organizat de ANPCDEFP în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului și nu presupune costuri de participare.

Cei interesați să participe sunt invitați să completeze formularul de înscriere de la acest link https://forms.gle/mGZZ9HCmJRihGEgK6 până cel târziu pe 3 septembrie 2021. Cei înscriși vor primi detaliile de tip organizatoric în timp util.

Mai multe detalii pe: https://www.erasmusplus.ro/stire/vrs/IDstire/927

 

Share:

asistent
Atlas - Asistent