Skip to main content

24 septembrie 2023

Comisia Europeană a lansat o consultare publică cu privire la Erasmus+, programul emblematic al UE pentru educație, formare, tineret și sport

Loading

Comisia Europeană a lansat o consultare publică cu privire la programul Erasmus+, care va contribui la evaluarea performanței generale ale programului pe baza a cinci criterii: eficacitate, eficiență, relevanță, coerență, valoare adăugată UE. Această inițiativă oferă indivizilor și organizațiilor oportunitatea de a-și exprima opiniile și de a contribui la evaluarea Erasmus+. Scopul este de a evalua dacă programul funcționează conform intenției, inclusiv în ceea ce privește simplificarea și includerea.
În paralel cu această consultare, se vor desfășura și alte exerciții de colectare a datelor pentru a contribui la procesul de evaluare, cum ar fi sondaje, interviuri, studii de caz, analiza datelor și analiza rețelelor sociale. Consultarea este disponibilă în toate cele 24 de limbi ale UE și se va desfășura timp de 12 săptămâni. Termenul limită pentru transmiterea contribuțiilor este 8 decembrie 2023.

 

Sursă – https://erasmus-plus.ec.europa.eu/news/share-your-views-on-erasmus-and-help-us-evaluate-it
Sursă foto – ©️European Union, 2023

Share:

asistent
Atlas - Asistent