Skip to main content

31 august 2021

ePitching al Consiliului European pentru Inovare (EIC) cu investitorii din domeniul aerospațial

Loading

Consiliul European pentru Inovare (EIC) are plăcerea de a invita toate start-up-urile eligibile să participe la următorul noastru ePitching al EIC cu investitori din domeniul aerospațial. IMM-urile selectate cu sprijinul EIC vor avea șansa de a-și prezenta soluțiile inovatoare în cadrul unui eveniment online în fața unui juriu format din investitori – reprezentanți ai Airbus Ventures, Agenția Spațială Europeană, Serafim Capital, Newspace Capital, Primo Space Fund, Safran și Karista Ventures . Deci, marcați-vă calendarele pentru 19 octombrie 2021, ora 13:00 CEST.

 

Aplicațiile sunt deschise până la 3 septembrie 2021.

Aplicați aici și nu ratați această oportunitate!

https://community-smei.easme-web.eu/articles/open-call-eic-epitching-investors-aerospace-ground-control-major-investors

https://www.euchems.eu/newsletters/horizon-europe

Spațiul este un subiect fierbinte în acest moment: de la miliardarii care zboară în spațiu până la UE care instituie noul program spațial al UE (2021-2027). Noul program spațial al UE va asigura securitatea datelor și a serviciilor, dezvoltare și securitate. Mai mult, UE trimite sateliți pe orbită, permițând o mai bună comunicare, călătorie și dezvoltareade noi modalități prin care sănătatea planetei noastre se va îmbunătăți. Pentru a dezvolta în continuare sectorul aerospațial european, inovația este esențială. Cu acest ePitching al EIC cu investitori, beneficiarii selectați ai EIC vor avea ocazia să își prezinte inovațiile în fața a șapte membri ai juriului de investitori europeni de top din domeniul aerospațial și alți investitori.

 

Ce este pentru tine?

Acest serviciu exclusiv va include instruire specifică și va fi o oportunitate excelentă de a face schimb de experiențe cu alte companii EIC.

 

Veți beneficia de:

  • Un ePitch în fața investitorilor care au fost selectați în mod specific pe baza etapei de dezvoltare și a subiectului dvs. de investiții;
  • Odată ce vă creați profilul, puteți fi luat în considerare pentru activitățile și evenimentele viitoare ale investitorilor, ceea ce înseamnă că puteți fi ales de un investitor într-o altă rundă, cu excepția cazului în care ne indicați că nu sunteți interesat;
  • Întâlniri individuale cu investitorii (dacă este selectat).

 

Când?

Data: Joi, 19 octombrie 2021, 13: 00-15: 00 CEST.

 

Unde?

Online.

 

Cine poate aplica?

Toate companiile finanțate de EIC care lucrează la soluții inovatoare în domeniul aerospațial, al sateliților și al dronelor.

 

Cum poți fi selectat?

Pentru a avea posibilitatea de a fi selectat la acest eveniment, trebuie să vă actualizați sau să vă creați profilul pe instrumentul nostru de potrivire ScaleUp EU. Accesul la acest instrument este dat în mod implicit coordonatorului primar (PCoCo). În cazul în care doriți să aveți acces la acesta, vă rugăm să solicitați acest lucru utilizând următorul formular Contactați-ne (ScaleUp EU: acces pentru revendicări).

 

Vă rugăm să vă asigurați că includeți pachetul de pitch!

 

Această oportunitate vă este oferită de serviciile de accelerare a afacerii EIC (EIC Business Acceleration Services).

 

Dacă aveți întrebări cu privire la eveniment sau eligibilitatea dvs., vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact (alegeți „EVENT – EIC ePitching on Aerospace” ca subiect).

 

DISCLAIMER: Aceste informații sunt furnizate în interesul schimbului de cunoștințe și nu ar trebui interpretate ca punct de vedere oficial al Comisiei Europene sau al oricărei alte organizații.

Share:

asistent
Atlas - Asistent