Skip to main content

11 noiembrie 2021

EIT (European Institute of Innovation and Technology) a lansat un apel pentru o nouă Comunitate de cunoaștere și inovare (CCI) pentru sectoarele și industriile creative și culturale din Europa (CCSI) cu termen 24 martie 2022.

Loading

Organizațiile din consorțiile domeniului ”Cultural and Creative Sectors and Industries (CCSI)” sunt invitate să aplice propunând viziunea lor pentru cultură și creativitate. Strategia urmărită este ca educația, cercetarea și mediul de afaceri să se reunească pentru a stimula competitivitatea și dezvoltarea durabilă a CCSI din Europa.

Pentru a explica apelurile sunt organizate webinarii în zilele de 16 și 30 noiembrie 2021 și 7 decembrie 2021. Detalii la:

https://eit.europa.eu/our-activities/call-for-eit-communities/2021

Apelul de propuneri invită consorții de organizații și lideri sectoriali și industriei CCSI care reunesc educația, cercetarea și afacerile pentru a-și prezenta viziunea și strategia pentru EIT Culture & Creativity, noua Comunitate de cunoaștere și inovare (KIC) care va stimula competitivitatea și dezvoltarea durabilă, dezvoltarea CCSI al Europei.

Cu posibilitatea de a mobiliza mai multe fonduri din sectorul privat și public, aproximativ 300 de milioane EUR de finanțare în cadrul Orizont Europa sunt disponibile pentru două noi CCI-uri EIT care urmează să fie lansate în perioada de finanțare UE 2021-2027.

https://eit.europa.eu/sites/default/files/eit_2021_call_for_proposals.pdf

 

Share:

asistent
Atlas - Asistent