Skip to main content
IMM

16 iunie 2023

Cum pot fi identificate cele mai bune forme de finanțare pentru IMM-uri?

Loading

În contextul descentralizării managementului fondurilor europene de la nivel național la nivel regional Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România – ROREG, împreună cu ADR București-Ilfov, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional București-Ilfov 2021-2027, Ziarul Financiar și BCR vă invită să participați la conferința „De la idee la business inteligent cu finanțări europene” marți 20 iunie, începând cu ora 10:00, la Hotel Marriot, București. Descarcă agenda evenimentului.

Asociația ROREG își propune să inițieze un dialog cu mediul de afaceri, și nu numai, în baza căruia să identificăm cele mai oportune forme de finanțare pentru IMM-uri și care să conducă la consolidarea competitivității regionale.

  1. Ce finanțări europene sunt disponibile și ce trebuie să știe antreprenorii din Regiunea Bucuresti-Ilfov?
  2. Care este co-finanțarea europeană dar și contribuția proprie atunci când atragi fonduri europene?
  3. Ce fel de business-uri sunt eligibile?
  4. Ce alternative de finanțare există, care este rolul unei bănci ca BCR în susținerea mediului de afaceri?
  5. Ce riscuri sunt și cum pot fi ele depășite?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vă propunem să găsim împreună un răspuns în cadrul evenimentului nostru.

Pentru perioada 2021-2027, Asociația ROREG împreună cu toate cele 8 Agenții pentru Dezvoltare Regională, își propune să devină o platformă prin intermediul căreia instituțiile și organizațiile publice și private, mediul de afaceri, academic și de cercetare să acceseze informații clare, concrete și utile privind accesarea fondurilor europene nerambursabile.

Formularul de înregistrare este disponibil aici.

 

Share:

asistent
Atlas - Asistent