Skip to main content

01 aprilie 2024

Consultare publică: Selectarea unui administrator de fond pentru implementarea Instrumentului Financiar de Accelerare a Afacerilor

Loading

ADR Vest pregătește lansarea unui fond de investiții de capital de risc, ce va fi finanțat prin Programul Regional Vest. Astăzi am lansat consultarea publică privind selectarea, prin procedura de achiziție publică – negociere competitivă, a unui administrator de fond pentru implementarea Instrumentului Financiar de Accelerare a Afacerilor.

Documentul supus consultării publice conține informațiile importante referitoare la Fondul de investiții de capital de risc ce va fi înființat și finanțat din Programul Regional Vest 2021-2027, precum și informațiile legate de procedura de achiziție publică ce va fi derulată de ADR Vest pentru selectarea administratorului de fond.

În documentul pe care îl puteți accesa aici (respectiv aici, varianta în limba engleză), veți regăsi cerințele și criteriile minime obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească operatorii economici interesați să participe la procedură, criteriile de evaluare și selecție, modul de desfășurare a procedurii, etapele acesteia și factorii de evaluare a ofertelor.

Ofertantul câștigător cu care ADR Vest va semna un contract de achiziție publică de servicii va administra Fondul de investiții de capital de risc, în scopul furnizarii de equity sau quasi equity IMM-urilor selectate, în corelare cu obiectivele PR Vest.

Durata consultării publice este de 10 zile lucrătoare. Până în 12 aprilie, la ora 18:00, puteți trimite observațiile dumneavoastră la adresa de e-mail: consultare@adrvest.ro.

 

Sursa: aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent