Skip to main content

17 aprilie 2024

Consultare publică, POCIDIF: Ghidul Solicitantului pentru Apelul de proiecte nr. 2 aferent Măsurii 1 Servicii publice destinate cetățenilor și/sau firmelor identificate în CSP gestionat de ADR și/sau în concordanță cu Politica eGuv

Loading

Autoritatea de Management pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021-2027 din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene lansează, în consultare publică, Ghidul Solicitantului – condiții specifice de accesare a fondurilor pentru Apelul de proiecte nr. 2 aferent Măsurii 1 – „Servicii publice destinate cetățenilor și/sau firmelor identificate în CSP gestionat de ADR și/sau în concordanță cu Politica eGuv” – proiect etapizat, Acțiunea 2.2 E-guvernarea și digitalizarea în beneficiul cetățenilor – 2.2.1: E-guv în administrația/instituțiile publice, Prioritate 2 – P2 Digitalizare în administrația publică centrală și mediul de afaceri, Obiectiv specific RSO1.2: Valorificarea avantajelor digitalizării, în beneficiul cetățenilor, al companiilor, al organizațiilor de cercetare și al autorităților publice.

Perioada de consultare publică este de 3 zile lucrătoare, începând cu data de 17 aprilie 2024 și până pe data de 22 aprilie 2024, ora 23.00.

Eventualele observații și sugestii se vor transmite pe adresa de email: secretariat.pocidif@mfe.gov.ro în perioada de consultare publică mai sus menționată.

 

Sursa: aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent