Skip to main content

12 iunie 2024

Consultare publică: Ghidul specific apelului de proiecte ,,Consolidarea solidarității și cooperării cu țările terțe afectate de fluxurile migratorii, prin relocare/alte căi legale de protecție în Uniune (misiuni de selecție/specifice, instruire, identificarea și analizare căi legale complementare de admisie)”

Loading

Autoritatea de Management Afaceri Interne a elaborat Ghidul specific apelului de proiecte AM41B – Consolidarea solidarității și cooperării cu țările terțe afectate de fluxurile migratorii, prin relocare/alte căi legale de protecție în Uniune (misiuni de selecție/specifice, instruire, identificarea și analizare căi legale complementare de admisie). Apelul este finanțat din Programul Național 2021-2027 Azil, Migrație și Integrare.

Ghidul specific este aplicabil instituțiilor publice care au competențe și atribuții legale în domeniul de finanțare al apelului.

Persoanele și instituțiile/structurile interesate sunt invitate să transmită sugestii, propuneri sau comentarii privind versiunea preliminară a Ghidului specific, exclusiv pe adresa de email menționată în pagina de contact.

Apreciem participarea dumneavoastră la consultarea publică prin transmiterea de propuneri/sugestii până la data de 18.06.2024, ora 16:00.

Documente în consultare publică:

Ghid-specific – AM41B

Anexa 1 Cerere de finantare MODEL-CADRU v1.0

Anexa_2_Grila_evaluare_admisibilitate_calitate_ponderi_v1draft-AM41B

 

Sursa: aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent