Skip to main content

03 aprilie 2024

Consultare publică: Ghidul Solicitantului pentru Apelul de proiecte: „Investiții în infrastructura laboratoarelor de microbiologie din cadrul unităților sanitare publice”

Loading

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate, lansează în consultare publică Ghidul Solicitantului pentru Apelul de proiecte: „Investiții în infrastructura laboratoarelor de microbiologie din cadrul unităților sanitare publice” din cadrul Priorității 3: Creșterea eficacității și rezilienței sistemului medical în domenii critice, de importanță strategică cu impact transversal asupra serviciilor medicale și asupra stării de sănătate, FEDR,  Obiectiv de politică 4, Obiectiv Specific RSO4.5.

Pentru acest apel de proiecte, solicitanții eligibili sunt unități sanitare publice ce au în structura proprie laborator/compartiment de microbiologie.

Acțiunile sprijinite prin apelul de proiecte sunt investiții de tipul dotare cu echipamente în infrastructura laboratoarelor/compartimentelor de microbiologie din cadrul unităților sanitare publice.

Alocarea totală pentru apelurile de proiecte este de 22 milioane de euro, din care 85% contribuție UE și 15% contribuție națională.

Ghidul Solicitantului este disponibil la: https://mfe.gov.ro/ghiduri-ms/investitii-in-infrastructura-publica-a-unitatilor-sanitare-publice-laboratoare-de-microbiologie/

Propunerile și observațiile pot fi transmise pe adresa de email consultare.laboratoare.microbiologie@mfe.gov.ro până la data de 24.04.2024, data încheierii procesului de consultare publică.

Share:

asistent
Atlas - Asistent