Skip to main content

21 martie 2024

Consultare publică: Ghidul Solicitantului pentru Apelul „Creșterea eficacității serviciilor de îngrijire medicală în domeniul oncologiei musculo-scheletale”

Loading

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate, lansează în consultare publică Ghidul Solicitantului pentru Apelul de proiecte: „Creșterea eficacității serviciilor de îngrijire medicală în domeniul oncologiei musculo-scheletale” din cadrul Priorității 7 „Măsuri care susțin domeniile oncologie și transplant”, Fond FSE+, Acțiunea B, Obiectivul specific ESO4.11.

Pentru acest apel de proiecte, solicitanți eligibili sunt unitățile sanitare publice cu activitate universitară și cu apartenență la Programul Național de Ortopedie.

Conform Programului Sănătate, în contextul prezentului apel, sunt vizate acțiuni de tipul dezvoltării de instrumente de lucru (ex. proceduri / ghiduri/ protocoale/ metodologii, etc), precum și formarea/ actualizarea competențelor personalului implicat în activitățile care urmăresc depistarea precoce, diagnosticarea, tratarea și urmărirea pacientului oncologic.

Alocarea totală pentru apelul de proiecte este de 4.000.000 de euro, din care maximum 80,79% contribuție UE și 19,21% contribuție națională.

Propunerile și observațiile pot fi transmise pe adresa de email consultare_fseplus_onco_ms@mfe.gov.ro până la data de 12.04.2024, data încheierii procesului de consultare publică.

Share:

asistent
Atlas - Asistent