Skip to main content

27 iunie 2024

Consultare publică EUI: ,,Orașele Europei: Un viitor sustenabil prin colaborare!”

Loading

Inițiativa Urbană Europeană (EUI), finanțată de Uniunea Europeană, sprijină zonele urbane de toate mărimile să dezvolte și să implementeze acțiuni inovatoare, să-și consolideze capacitatea administrativă și să elaboreze politici inovatoare de dezvoltare urbană durabilă.

EUI a lansat un sondaj pentru a consulta părțile interesate cu privire la provocările și nevoile legate de dezvoltarea urbană durabilă. Acest sondaj vă oferă oportunitatea de a contribui la modelarea viitorului orașelor europene.

Dacă reprezentați o autoritate publică urbană, o autoritate regională sau națională, dacă sunteți expert urban, cercetător în domeniul dezvoltării urbane sau reprezentant al unei organizații implicate în elaborarea politicilor urbane sau implementarea strategiilor de dezvoltare urbană, acest sondaj vă este adresat!

De ce să participați?

Ca să vă exprimați opinia: Spuneți ce vă preocupă în legătură cu orașele europene și cum considerați că ar putea fi ele îmbunătățite.
Ca să influențați direcția EUI: Răspunsurile dumneavoastră vor contribui la modelarea programelor și a activităților EUI, asigurând alinierea lor la nevoile reale ale orașelor.
Ca să participați la elaborarea politicilor UE: Rezultatele sondajului vor fi utilizate în elaborarea politicilor urbane ale UE, contribuind la construirea unui viitor mai durabil pentru orașe.

Pentru a participa accesați link-ul: https://portico.urban-initiative.eu/forward-looking-survey-2024. Sondajul este disponibil și în limba română.

Completarea sondajului durează aproximativ 20 de minute.

Termenul limită pentru transmiterea răspunsurilor: 12 iulie 2024.

 

Sursa: aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent