Skip to main content

15 aprilie 2024

Consultare publică: BV14B – Instituirea, dezvoltarea și optimizarea sistemelor TIC pentru managementul integrat al frontierelor, inclusiv interoperabilitatea și infrastructura asociată acestora

Loading

Autoritatea de Management Afaceri Interne a elaborat Ghidul specific aferente apelului BV14B – Instituirea, dezvoltarea și optimizarea sistemelor TIC pentru managementul integrat al frontierelor, inclusiv interoperabilitatea și infrastructura asociată acestora, în cadrul Programului Național 2021-2027 Managementul Frontierelor și Vize.

Ghidul specific este aplicabil solicitanților care doresc să obțină finanțare în cadrul apelurilor de proiecte, beneficiarilor și cobeneficiarilor proiectelor pentru care a fost aprobată finanțarea europeană nerambursabilă.

Persoanele și instituțiile/organizațiile/structurile interesate sunt invitate să transmită sugestii, propuneri sau comentarii privind versiunea preliminară a Ghidului specific, exclusiv pe adresa de email menționată în pagina de contact.

Apreciem participarea dumneavoastră la consultarea publică  prin transmiterea de propuneri/sugestii până la data de 24.04.2024.

 

Documente în consultare publică:

bmvi-note-funding-ecris-tcn-operation-interoperability

 

Informații aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent