Skip to main content

24 august 2021

Connecting Europe Facility: 38 de milioane de euro din finanțarea CEF Telecom pentru a spori livrarea de servicii transfrontaliere

Loading

S-a încheiat semnarea acordurilor de subvenționare în cadrul cererii de propuneri CEF Telecom (CEF-TC-2020-2). Prin urmare, Uniunea Europeană cofinanțează 83 de proiecte pentru a stimula furnizarea de servicii transfrontaliere pentru cetățenii, întreprinderile și administrațiile publice europene, pentru un total de 38 de milioane EUR.

Proiectele stimulează, de asemenea, adoptarea tehnologiilor digitale în viața noastră de zi cu zi și contribuie la realizarea creșterii economice și la susținerea competitivității economiei europene.

Domeniile de acțiune ale proiectelor sunt cele ale sistemului de interconectare a registrelor de afaceri, securității cibernetice, eArchiving, eHealth, eProcurement, European Digital Media Observatory, European Platform for Digital Skills and Jobs și Public Open Data.

Agenția Executivă pentru Sănătate și Digital (HaDEA) gestionează implementarea tehnică și financiară a acestor proiecte CEF Telecom împreună cu beneficiarii de succes, oferind expertiză tehnică și implementarea programului de înaltă calitate. În plus, colectează informații substanțiale de la beneficiari cu privire la implementarea proiectului, care sunt transmise ulterior Comisiei Europene pentru a contribui la conturarea viitoarei politici a UE.

https://hadea.ec.europa.eu/news/eu38-million-cef-telecom-funding-boost-delivery-cross-border-services-2021-08-20_en

 

Share:

asistent
Atlas - Asistent