Skip to main content

09 septembrie 2021

Conferința WEFE Nexus Science Advances în perioada 27-29 septembrie 2021

Loading

Această conferință se adresează factorilor de decizie politică, cercetătorilor și practicienilor. Acesta va analiza rolul științei ca motor al inovației pentru dezvoltarea durabilă a regiunii și interfața științei cu politicile și procesele de luare a deciziilor.

Cererea crescândă de apă, energie și alimente, datorită creșterii populației și urbanizării, este agravată de condițiile climatice și meteorologice extreme fără precedent.

Această situație ar putea submina dezvoltarea durabilă și pașnică a regiunii mediteraneene, ceea ce nu poate fi realizat prin simpla considerare a gestionării apei, energiei, alimentelor și ecosistemelor (WEFE) ca resurse separate.

Conferința, adresată factorilor de decizie politică, cercetătorilor și practicienilor, va analiza rolul științei ca motor al inovației pentru dezvoltarea durabilă a regiunii și interfața științei cu politicile și procesele de luare a deciziilor.

Se vor face recomandări pentru măsuri practice pentru a integra noi căi în cercetare și planificare pe întregul Nexus WEFE și pentru a oferi un răspuns de colaborare în întreaga Mediterană.

Informații practice :

Luni, 27 septembrie 2021, 10.30 – miercuri, 29 septembrie 2021, 16.00 (CEST)

Tema :

Cercetare și inovație

Deadline extins :

31 august – abstract pentru postere

17 septembrie – pentru videoclipuri finale

26 septembrie  – înregistrare

Organizatori :

Organizatorii acestui eveniment sunt Comisia Europeană (Centrul Comun de Cercetare și DG Cercetare și Inovare), Uniunea pentru Mediterana (UpM), Parteneriatul pentru cercetare și inovare în zona mediteraneană (PRIMA) și Institutul Cipru (CyI).

Detalii adiționale pe :

https://wefe-nexus-medconf-2021.eu/

https://ec.europa.eu/info/events/wefe-nexus-science-advances-conference-27-29-september-2021-2021-sep-27_en

Share:

asistent
Atlas - Asistent