Skip to main content

03 iulie 2024

Competiție deschisă: Europa Digitală

Loading

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a aprobat prin OMCID nr. 21185/01.07.2024, lansarea competiției pentru Europa Digitală, din cadrul PNCDI IV, Programul 5.8. Cooperare europeană și internațională, Subprogramul Inițiative europene și internaționale.

Europa digitală (DIGITAL) este un nou program de finanțare al Uniunii Europene, axat pe aducerea tehnologiei digitale întreprinderilor, administrațiilor publice și cetățenilor. Programul urmărește să accelereze redresarea economică și să modeleze transformarea digitală a societății și a economiei Europei.

La nivel național, competiția urmărește accelerarea transformării digitale a economiei, prin cofinanţarea participării organizaţiilor de cercetare dedrept public/privat şi a întreprinderilor din România la programul Europa Digitală (DIGITAL).

Depunerea cererilor de finanțare este continuă, începand cu data lansării prezentei competiții, în concordanță cu calendarul existent pentru competițiile organizate în cadrul Programului Europa Digitală.

Acceptarea la finanțare se realizează în ordinea primirii cererilor de finanțare, în limitele bugetare existente.

Platforma de depunere propuneri de proiecte v-a fi disponibilă din data de 22 iulie 2024.
Se vor lua în calcul pentru analiza eligibilităţii doar cererile de finanţare care se gasesc pe platforma de depunere on-line în stare „finalizat”.

Cererea de finanţare şi declaraţiile se vor încarca în platforma de depunere on-line http://uefiscdi-direct.ro.

 

Sursa: aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent