Skip to main content

02 septembrie 2021

#BeInclusive EU Sport Awards sunt acum deschise pentru depunere

Loading

Data publicării: 30 august 2021

Găsiți cerințele de înscriere și trimiteți înscrierea pentru #BeInclusive EU Sport Awards pe F&TP.

Premiile #BeInclusive UE Sport din 2021 își  propun să recompenseze cele mai bune proiecte care au susținut cu succes incluziunea socială prin sport. Proiectele pot include grupuri defavorizate, marginalizate sau defavorizate, cum ar fi indivizi cu medii sociale, economice sau educaționale dificile, persoane cu dizabilități, probleme de sănătate sau diferențe culturale, cum ar fi migranții, refugiații, persoanele aparținând minorităților etnice sau care suferă bariere geografice etc.

Premiile vor cuprinde următoarele trei categorii:

  • Spargerea barierelor: pentru a recompensa proiectele care demonstrează rezistența, oferind exemple despre cum să depășim obstacolele din calea participării.
  • Sărbătorirea diversității: pentru a recompensa proiectele care arată toleranță, oferind exemple pozitive ale diferitelor grupuri de oameni și lucrând împreună sau subliniind beneficiile înțelegerii reciproce.
  • Schimbare inspiratoare: pentru a recompensa proiectele care arată inspirație, oferind exemple pozitive de abilitare și modele de la grupuri cu mai puține oportunități care intensifică și conduc schimbarea.

Câștigătorul și finaliștii (pe locul 2 și 3) din fiecare categorie vor fi aleși pentru a inspira alte organizații și persoane din întreaga Europă. Toți vor fi anunțați și expuși la ceremonia de premiere, unde își vor primi premiile.

Primele  reguli de concurs au fost publicate acum pe portalul Comisiei Europene de finanțare și oportunități de ofertare (F&TP). Le puteți găsi pe pagina F&TP:

https://www.eacea.ec.europa.eu/news-events/news/beinclusive-eu-sport-awards-now-open-submission-2021-08-30_en

 

Share:

asistent
Atlas - Asistent