Skip to main content

08 februarie 2022

Au fost publicate patru noi notificări de informare prealabilă EU4Health

Loading

HaDEA a publicat recent 4 anunțuri de informare prealabilă pentru cererile de oferte care urmează să fie finanțate în cadrul Programului de lucru anual EU4Health 2021.

Părțile interesate sunt invitate să consulte TED and e-Tendering   pentru posibila publicare a anunțului de participare și a documentelor de licitație.

HADEA/2022/OP/0002 Contract de servicii pentru un studiu privind orientările privind metodologiile de evaluare a performanței programelor de vaccinare

Obiectivele acestui apel sunt:

— să realizeze o cartografiere a metodologiilor existente pentru a monitoriza performanța tuturor programelor de vaccinare din statele membre ale UE;

— să elaboreze un set de recomandări în vederea îmbunătățirii metodologiilor identificate;

— să organizeze o conferință de o zi cu toate autoritățile naționale competente ale UE;

— să finalizeze setul de recomandări, să le traducă în limbile UE și să le difuzeze în toate statele membre ale UE.

Valoarea totală estimată 750 000,00 EUR

HADEA/2022/OP/0003 – Contract de servicii pentru analiza disponibilității forței de muncă, educație și formare în aspectele de calitate și siguranță ale aplicațiilor medicale ale radiațiilor ionizante în UE

Scopul acestei licitații este de a oferi o analiză a disponibilității forței de muncă, a educației și a formării în aspectele de calitate și siguranță ale aplicațiilor medicale ale radiațiilor ionizante în UE. Contractul de servicii prevede, de asemenea, dezvoltarea de orientări privind personalul și educația/formarea pentru grupurile profesionale cheie implicate în asigurarea siguranței radiațiilor și a calității aplicațiilor de radiații medicale în statele membre ale UE.

Valoarea totală estimată : 500 000,00 EUR

HADEA/2022/OP/0004 Contract de servicii pentru proiectarea, dezvoltarea, pilotarea și furnizarea unei „aplicații mobile UE pentru prevenirea cancerului”

Scopul acestei cereri de licitații este proiectarea, dezvoltarea, pilotarea și livrarea unui software numit „Aplicația mobilă UE pentru prevenirea cancerului”.

Valoarea totală estimată : 3 500 000,00 EUR

HADEA/2022/OP/0005 Contract de servicii pentru proiectarea, dezvoltarea, pilotarea și livrarea instrumentului web IT al versiunii prototip (machetă) a „Cardului inteligent supraviețuitor de cancer”

Scopul acestei cereri de licitație este de a proiecta, dezvolta, pilota și furniza instrumentul informatic web al versiunii prototip (machetă) a „Cardului inteligent de supraviețuitor al cancerului”, pentru a îmbunătăți calitatea vieții supraviețuitorilor de cancer, inclusiv copiilor. și tinerii adulți supraviețuitori de cancer.

Valoarea totală estimată : 4 000 000,00 EUR

Sursa: https://hadea.ec.europa.eu/news/four-eu4health-new-prior-information-notices-published-2022-02-03_en

 

 

Share:

asistent
Atlas - Asistent