Skip to main content

26 august 2021

Apelul pentru evenimente secundare este deschis!

Loading

Dacă aveți un eveniment interesant de propus, dar nu l-ați făcut în cadrul apelului deschis pentru depunerea candidaturilor pentru a deveni parteneri #EURegionsWeek 2021, sau dacă ați aplicat la apel, dar sesiunea dvs. nu a fost selectată, acesta este momentul să fiți încă asociat cu Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor 2021.

Un eveniment paralel este o inițiativă online organizată sub formă de dialog local sau sesiune de informare propusă și coordonată de diferiți parteneri din Europa. Aceste evenimente sunt conectate la Săptămâna europeană a regiunilor și orașelor 2021 și prioritățile sale tematice (tranziție verde, coeziune, tranziție digitală, angajamentul cetățenilor / viitorul Europei), format (digital) și organizatori EURegionsWeek (Comitetul european al regiunilor și Comisiei – DG REGIO).

Evenimentele secundare nu fac parte din programul oficial de patru zile al Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor, dar pot fi organizate în perioada 11 octombrie – 11 noiembrie 2021 ca parte a unui program dedicat cu prioritatea din acest an pentru a contribui la Conferința privind viitorul Europa (CoFoE.)

https://europa.eu/regions-and-cities/news/side-events-call-applications-open_en

Share:

asistent
Atlas - Asistent