Skip to main content

25 noiembrie 2021

Apel pentru candidați: Schemă de mentorat pentru interpreții în limbajul semnelor (International Sign)

Loading

PROCEDURĂ DE OFERTARE

Schemă de mentorat pentru interpreții în limbajul semnelor internaționale

Data deschiderii: 24 noiembrie 2021

Termen limită: 13 decembrie 2021, ora 12:00 CET

Direcția Generală pentru Interpretare (SCIC), și în special unitatea sa de Multilingvism și Dezvoltare a Cunoștințelor (B1) planifică o inițiativă de formare a interpreților în limbajul semnelor în semnele internaționale (IS).

În cadrul celor de mai sus, SCIC dorește să lărgească lista de interpreți IS care pot fi recrutați de către instituțiile europene prin apeluri pentru a participa la o schemă de mentorat.

Schema va sprijini maximum cinci interpreți consacrați care lucrează într-o limbă a semnelor naționale și au o anumită experiență de lucru în IS. Este destinată să-i ajute să facă tranziția către lucrul în cadrul reuniunilor și conferințelor UE folosind SI. Interpreții IS experimentați, în colaborare cu Uniunea Europeană a Surzilor (EUD), vor oferi asistență practică și îmbunătățirea SI. Schema oferă participanților posibilitatea de a exersa tehnicile și de a-și îmbunătăți cunoștințele despre interpretarea SI în cadrul instituțiilor UE.

Mai multe informații (condiții de eligibilitate) puteți găsi aici:

https://ec.europa.eu/info/sites/default/files/call-for-applicants-mentoring-scheme-for-sign-language-interpreters-in-international-sign-scic-b1-7955130_nov2021_en.pdf

Sursa:  https://ec.europa.eu/info/news/call-applicants-mentoring-scheme-sign-language-interpreters-international-sign-2021-nov-24_ro

 

Share:

asistent
Atlas - Asistent