Skip to main content

23 iunie 2021

Apel ORIZONT EUROPA

Loading

În cadrul programului Orizont Europa, s-a lansat Premiul de stimulare: (H2020-S2RJU-Inducement-Prize-UTrain-2021).

Obiectivul principal al premiului este dezvoltarea unei soluții inovatoare care să permită urmărirea tuturor trenurilor comerciale de marfă de la toate întreprinderile feroviare, care să acopere întreaga rețea europeană. Scopul este de a oferi informații în timp real, informații care să fie accesibile tuturor, cuprinzând inclusiv date despre locație, plecare și destinație.

Soluția trebuie să aibă în vedere cadrul național în conformitate cu Regulamentul 1305/2014 al Comisiei Europene din 11 decembrie 2014 privind specificația tehnică de interoperabilitate referitoare la subsistemul aplicații telematice pentru transportul de marfă al sistemului feroviar din Uniunea Europeană.

Astfel, soluția câștigătoare va asigura o urmărire fără probleme a trenurilor comerciale din întreaga Europă în rețelele de administrare a infrastructurii.

Evaluarea soluțiilor propuse se va face până la data limită fixata pentru 21 septembrie 2021, ora 17:00 (ora Bruxelles-ului).

Audierile și evaluarea finală a tuturor soluțiilor propuse vor avea loc în lunile octombrie și noiembrie 2021, urmând ca ceremonia de decernare a premiilor să aibă loc în decembrie 2021.

Sursa: Funding & tenders (europa.eu)

Share:

asistent
Atlas - Asistent