Skip to main content

22 noiembrie 2021

Apel Horizon – Premiul de recunoaștere HORIZON – INVOLVE (CITIZEN SCIENCE)

Loading

În cadrul acestui program va fi acordat un premiu în valoare de 10 000 EUR.

INVOLVE (știință cetățenească): pentru activitățile desfășurate în colaborare sau consultare cu publicul în orice etapă a proiectului de cercetare de graniță, inclusiv proiectarea acestuia. Inițiativele de știință cetățenească cuprind activități precum consultări publice sau jurii cetățenești.

Obiectiv:

Având în vedere activitatea sa de sprijinire a noilor modalități de lucru în lumea științifică, cu o atenție deosebită abordării științei deschise, ERC (Consiliul European pentru Cercetare) dorește să încurajeze comunicatorii științifici remarcabili printre cercetătorii săi principali. Premiul pentru implicarea publică în cercetare este înființat pentru a-i recunoaște pe cei care implică cu succes audiențe din afara domeniului lor cu cercetarea finanțată de ERC.

Angajamentul public este definit în scopurile acestui premiu ca fiind implicarea publicului în proiectarea, desfășurarea sau diseminarea activităților finanțate de ERC. Implicarea este un proces bidirecțional, care implică interacțiune și înțelegere reciprocă pentru beneficii reciproce.

Data limită: 03 februarie 2022, 17:00:00, ora Bruxelles.

Pentru detalii suplimentare, accesați: Funding & tenders (europa.eu)

Share:

asistent
Atlas - Asistent