Skip to main content

21 aprilie 2021

Apel ERASMUS+

Loading

În cadrul programului ERASMUS+ s-a lansat, în data de 20 aprilie 2021, apelul pentru Alianța pentru inovare care își propune să consolideze capacitatea de inovare la nivel comunitar prin stimularea cooperării în ceea ce privește învățământul superior, formarea profesională în domenii precum cercetarea.

Programul se va derula pe o perioadă de 4 ani.

Programul are drept scop stimularea de noi competențe, crearea de noi programe pentru învățământul superior și educație și formarea profesională, sprijinind astfel dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale la nivelul Uniunii Europene.

Aceste parteneriate vor pune în aplicare un set considerabil de activități sectoriale și intersectoriale, propunându-și să conducă la avansarea cunoștințelor la nivel comunitar mai ales în domeniul cercetării. Pentru a stimula inovația, accentul va fi pus pe abilitățile digitale, deoarece acestea sunt din ce în ce mai importante în piața forței de muncă, dar și pe dezvoltarea durabilă.

Toate cererile de finanțare trebuie depuse de către solicitanți până la data de 7 septembrie 2021, ora 17:00 (ora Bruxelles-ului), iar acestea vor fi evaluate în funcție de criteriile relevante de selecție, disponibile în Partea C din Ghidul programului.

 

Sursa: Funding & tenders (europa.eu)

Share:

asistent
Atlas - Asistent