Skip to main content

20 august 2021

Apel (DG CNECT) – Potențialul economic al computerelor Edge și Far Edge în viitorul Internet inteligent al obiectelor

Loading

Scopul acestei cereri de oferte lansate de CE prin DG Connect (CNECT / 2021 / OP / 0026) este de a analiza oportunitățile economice ale Europei și de a obține date economice solide, precum și dezvoltarea viitoare a politicilor în contextul strategiilor europene digitale, industriale și ecologice.

Termen limită: 3 septembrie 2021

Obiectivele studiului sunt următoarele:

  • Identificarea și măsurarea punctelor forte, punctelor slabe, oportunităților și provocărilor părților interesate europene și competitivitatea acestora într-un continuu cloud cu o creștere puternică la Far Edge.
  • De a cuantifica oportunitățile economice ale Europei cu date ample și robuste, în general și în următoarele sectoare verticale: agricultură, energie, casă, mobilitate și producție.
  • De a obține scenarii în sectoarele menționate, care demonstrează beneficiile ecologice și ecologice ale consolidării Far Edge Computing.
  • De a discuta impactul calculului Far Edge în contextul strategiilor europene de date, industriale și ecologice.
  • Identificarea și evaluarea impactului potențial al măsurilor europene la nivel de program și de politică pentru a sprijini această oportunitate pentru industria europeană.

https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/funding/economic-potential-far-edge-computing-future-smart-internet-things

 

Share:

asistent
Atlas - Asistent