Skip to main content

14 septembrie 2023

Anunț consultare publică a Ghidului solicitantului privind Sprijinirea investițiilor pentru modernizarea/reabilitarea rețelei inteligente de termoficare, din cadrul Program cheie 5: ”Cogenerare de înaltă eficiență și modernizarea rețelelor de termoficare”

Loading

Ministerul Energiei anunță lansarea spre consultare publică a Ghidului solicitantului privind Sprijinirea investițiilor pentru modernizarea/reabilitarea rețelei inteligente de termoficare, din cadrul Program cheie 5: ”Cogenerare de înaltă eficiență și modernizarea rețelelor de termoficare.

Ghidul solicitantului, precum si anexele aferente sunt postate pe site-ul Ministerului Energiei: https://energie.gov.ro/category/fondul-pentru-modernizare/program-cheie-5/ .

Perioada de consultare publică este de 30 zile calendaristice de la data publicării pe site-ul Ministerului Energiei. Persoanele sau entitățile interesate vor putea formula observații și propuneri, care vor fi transmise la adresa de e-mail: fonduri.europene@energie.gov.ro.

 

https://energie.gov.ro/anunt-consultare-publica-a-ghidului-solicitantului-privind-sprijinirea-investitiilor-pentru-modernizarea-reabilitarea-retelei-inteligente-de-termoficare-din-cadrul-program-cheie-5-cogenera/

Share:

asistent
Atlas - Asistent