Skip to main content

14 noiembrie 2023

AM PR Bucuresti-Ilfov lansează în consultare publică Ghidul solicitantului pentru APELUL DE PROIECTE PR BI P6/6.1/1/2023 – Apel dedicat infrastructurii educaționale pentru învățământul timpuriu (antepreşcolar și preșcolar)

Loading

Autoritatea de Management pentru Programul Regional București-Ilfov (AM PR BI) 2021-2027 lansează în consultare publică Ghidul solicitantului pentru APELUL DE PROIECTE PR BI P6/6.1/1/2023 – Apel dedicat infrastructurii educaționale pentru învățământul timpuriu (antepreşcolar și preșcolar) din cadrul Priorității 6 – O regiune cu infrastructură educațională modernă, a Programului Regional București-Ilfov 2021-2027.

Ghidul Solicitantului – Apel PR BI/P6.1/1/2023 – format pdf

Ghidul Solicitantului – Apel PR BI/P6.1/1/2023 – format word

Pachet Ghid + Anexe – Apel PR BI/P6.1/1/2023

Ghidul solicitantului conţine informaţii despre specificitatea proiectelor, modalitatea de completare şi de depunere a cererii de finanţare, condiţii de eligibilitate, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, selecţie, contractare a proiectelor.

Observațiile, comentariile și recomandările dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi în vederea îmbunatățirii ghidului și pentru a ne asigura că acesta răspunde nevoilor dumneavoastră și nu conține prevederi care să complice nejustificat procesul de elaborare a proiectelor.

Așteptăm de asemenea și întrebările dumneavoastră, dacă veți considera că prevederile din proiectul de Ghid sunt insuficient de clare pentru a va putea formula observațiile.

Observațiile, comentariile, recomandările, dar și eventualele întrebări trebuie transmise la adresa de email: helpdesk@adrbi.ro, până în data de 10.01.2024.

 

Sursa: aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent