Skip to main content
IMM

04 decembrie 2023

ADR Centru lansează în consultare publică Ghidul 1.3.1 “Trecerea de la idee la piață – sprijin pentru IMM”

Loading

ADR Centru, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul ’’Regiunea Centru’’ (PR Centru), publică în consultare Ghidul Solicitantului pentru Intervenția 1.3.1 “ Trecerea de la idee la piață – sprijin pentru IMM” din cadrul Priorității 1 ”O regiune competitivă prin inovare și întreprinderi dinamice pentru o economie inteligentă”.

ADR Centru, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul ’’Regiunea Centru’’ (PR Centru), publică în consultare Ghidul Solicitantului pentru Prioritatea 1 ”O regiune competitivă prin inovare și întreprinderi dinamice pentru o economie inteligentă” – Acțiunea 1.3 „Întreprinderi inovative pentru o regiune inovativă”, Intervenția 1.3.1 “ Trecerea de la idee la piața – sprijin pentru IMM”.

Consultarea publică se va derula pe o perioadă de 15 zile lucrătoare. Observațiile și propunerile pot fi formulate prin completarea documentului pus la dispoziție și transmiterea acestuia prin e-mail, la adresa helpdesk@adrcentru.ro, până la data de 22.12.2023.

 

Informații suplimentare aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent