Skip to main content

14 martie 2024

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat lansarea Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru unitățile de cult, instituțiile publice/entitățile juridice non-profit din domeniul asistenței sociale

Loading

Administrația Fondului pentru Mediu demarează sesiunea de finanțare pentru înscrierea în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru unitățile de cult, instituțiile publice/entitățile juridice non-profit din domeniul asistenței sociale, începând cu data de 17.06.2024, ora 10:00 și până la data de 19.07.2024, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului, prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție pe site-ul www.afm.ro, în vederea introducerii informațiilor necesare participării în Program.

Bugetul alocat sesiunii de finanțare pentru anul 2024 este de 250 de milioane de lei. Înscrierile în aplicaţie se realizează în limita a 200% din bugetul alocat programului. Solicitantul se poate înscrie o singură dată în cadrul unei sesiuni, pentru un singur imobil. În cadrul unei sesiuni de înscriere poate fi aprobată o singură cerere de finanţare depusă de către un solicitant.

Solicitanții se vor înscrie în cadrul programului prin intermediul aplicației informatice puse la dispoziție de AFM, prin completarea unor câmpuri predefinite şi încărcarea documentelor solicitate. Cuantumul finanțării este de maxim 1.000.000 lei și se acordă în procent de 100% din contravaloarea cheltuielilor eligibile. Valoarea maximă acordată cu titlu de finanțare, de 1.000.000 lei, este cea corespunzătoare unei puteri maxime instalate de 200 kW.

 

Ghidul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru unitățile de cult, instituțiile publice/entitățile juridice non-profit din domeniul asistenței sociale.

Informații aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent