Skip to main content

Accesarea programelor comunitare

Loading

Pasul 1

Intrați pe site-ul Comisiei Europene, secțiunea Funding and Tender Opportunities: Funding & tenders (europa.eu)

Pasul 2

Creați-vă un cont de conectare la UE pentru autentificare pe portal. Registrul de participanți este instrumentul online al Comisiei pentru înregistrarea și gestionarea datelor organizațiilor care participă la programele UE. Dacă doriți să participați la o propunere de proiect, organizația dvs. trebuie să fie înregistrată și să aibă un cod de identificare a participanților din 9 cifre (PIC). Acest identificator unic al organizației dvs. va fi utilizat ca referință de către Comisia Europeană în orice interacțiuni.

Create an account (europa.eu)

Pasul 3

Introduceți pe pagina principală cuvinte cheie care caracterizează cel mai bine domeniul dvs. de interes, apoi rafinați rezultatele cu ajutorul filtrelor suplimentare. Puteți începe căutarea selectând unul dintre programele de finanțare ale UE enumerate pe pagina principală și apoi navigați prin linkurile rapide către apelurile de propuneri ale unui program specific.

Apelurile sunt împărțite pe subiecte, implementate prin diferite tipuri de acțiuni. Selectați un subiect pentru a citi mai multe despre oportunitatea identificată. Site-ul oferă o căutare pe cererile de propuneri și ofertele instituțiilor europene.

Pasul 4

Găsiți un apel de propunere adecvat ideii dumneavoastră de proiect.

Pasul 5

Găsiți pe site-ul Comisiei parteneri din Statele Membre.

Partner Search (europa.eu)

Citiți cu atenție condițiile parteneriatului și alte cerințe de eligibilitate ale apelului.

Pasul 6

Trimiterea propunerii.

asistent
Atlas - Asistent