Skip to main content

19 aprilie 2024

ACCELERĂM SCHIMBAREA: SERVICII DE TRANSFORMARE DIGITALĂ ȘI INOVARE PENTRU IMM-URI

Loading

Digital Innovation Zone a lansat primul apel pentru accesarea ajutorului de stat nerambursabil, destinat digitalizării și inovării  pentru IMM-uri din Regiunea Nord-Est.

DIZ va selecta minimum 30 de IMM-uri, cu proiecte de digitalizare a business-ului lor, cu prioritate din domeniile sănătății sau/ și producției, sau care dezvoltă soluții ce sunt aplicabile în aceste domenii.

IMM-urile vor beneficia, timp de 6-12 luni, de servicii suport pentru digitalizarea activității lor sau integrarea de noi tehnologii, de la auditarea nevoilor de digitalizare, până la servicii de demonstrare și testare de tehnologii, dezvoltarea unui concept de soluție sau produs cu componentă digitală, acces la programe de competențe digitale avansate sau de cultură digitală.

Prin lansarea acestui apel, Digital Innovation Zone își propune să identifice și să sprijine întreprinderile mici și mijlocii din sectorul sănătății și producției, precum și inovatorii care dezvoltă soluții inovatoare în aceste domenii.

IMM-urile pot accesa servicii suport și consultanță specializată în valoare de până la 50.000 euro (IMM Transformator) respectiv 150.000 euro (IMM Inovator), 100% nerambursabili pentru accelerarea procesului de digitalizare și implementarea tehnologiilor digitale.

Digital Innovation Zone își propune să devină partenerul de încredere al IMM-urilor și inovatorilor din domeniul sănătății și producției, oferindu-le resursele necesare pentru a crește nivelul de maturitate digitală.

 

Informații aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent