Skip to main content

14 octombrie 2021

A fost lansată consultarea publică cu privire la programele EaSI și EPMF

Loading

Comisia Europeană a lansat recent o consultare publică pentru a evalua activitățile întreprinse în cadrul Programului pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială (EaSI) și a Instrumentului european de microfinanțare Progress (EPMF).

Consultarea se adresează cetățenilor UE, organizațiilor guvernamentale și neguvernamentale, serviciilor de ocupare a forței de muncă publice și private, instituțiilor de învățământ superior și institutelor de cercetare, întreprinderilor sociale și private, instituțiilor financiare bancare și nebancare, partenerilor sociali, organizațiilor internaționale, instituțiilor UE și, în general, tuturor părților interesate.

Aceasta va contribui la evaluarea relevanței, eficacității, eficienței, coerenței și a valorii adăugate a celor două programe.

Consultarea publică este deschisă până la data de 28 decembrie 2021.

Chestionarul este disponibil în toate limbile oficiale ale UE, iar răspunsurile la întrebări necesită aproximativ 30 de minute.

În procesul de consultare, se poate răspunde în calitate personală sau organizațională/instituțională.

Sursa: Public consultation on EaSI and EPMF programmes now open (deadline: 28 December 2021) – Employment, Social Affairs & Inclusion – European Commission (europa.eu)

Share:

asistent
Atlas - Asistent