Skip to main content

16 iulie 2021

95 milioane euro pentru proiecte de tranziție la energia curată prin cererea de propuneri LIFE 2021!

Loading

Cererea de propuneri LIFE 2021 a fost publicată la 13 iulie 2021 și include 18 subiecte în cadrul Subprogramului tranziție a energiei curate (LIFE Clean Energy).

Bazându-se pe activitățile din cadrul eficienței energetice H2020, LIFE Clean Energy va continua să sprijine proiectele care construiesc cadrul politic pentru tranziția energiei curate la toate nivelurile de guvernanță; accelerarea implementării tehnologiei, digitalizării și a noilor servicii și modele de afaceri; îmbunătățirea competențelor profesionale pe piață; atragerea finanțării private și sprijinirea dezvoltării proiectelor de investiții în energie durabilă; și implicarea și abilitarea cetățenilor în tranziția energiei curate.

Aproximativ 95 de milioane euro sunt disponibile pentru ideile dvs. de proiect, deci consultați oportunitățile de finanțare pe pagina LIFE pentru cererea de propuneri 2021! Pe aceeași pagină găsiți sesiuni de informare înregistrate pentru fiecare subiect, oferindu-vă o perspectivă mai profundă asupra conținutului subiectelor. Următoarea sesiune virtuală de întrebări și răspunsuri pentru LIFE Clean Energy va fi organizată pentru solicitanții interesați în prima parte a zilei de 9 septembrie.

Termenul limită pentru transmiterea propunerilor de proiecte în cadrul subprogramului LIFE Clean Energy Transition este 12 ianuarie 2022.

Informații suplimentare pot fi găsite pe pagina CINEA: €95m available for Clean Energy Transition projects under the LIFE Call for Proposals 2021! (europa.eu)

Share:

asistent
Atlas - Asistent