Skip to main content

25 august 2021

42 de milioane EUR orientate spre pregătirea viitoarei Autorități europene pentru pregătirea și răspunsul la situații de urgență în domeniul sănătății (HERA)

Loading

Agenția Executivă pentru Sănătate și Digital (HaDEA) a publicat anunțurile de informare prealabilă pentru patru cereri de oferte deschise lansate în cadrul programului EU4 Health.

Cu un buget global de 42 de milioane EUR, aceste licitații vor finanța activități cheie în domeniul rezistenței antimicrobiene (AMR) și fabricării flexibile a contramăsurilor medicale și accesului la medicamentele COVID-19. Aceste acțiuni vor explora o serie de soluții care ar putea servi drept model pentru viitoarele funcții HERA și vor oferi indicații privind valoarea adăugată a intervențiilor sale și posibilele domenii de îmbunătățire.

Invitația de participare la licitație, împreună cu documentele de licitație, vor fi disponibile operatorilor economici interesați în Ziarul electronic al ofertelor UE, cu un termen limită provizoriu pentru depunerea ofertelor stabilit la 15 octombrie 2021.

Dacă apelurile au succes, contractele pot fi semnate încă în 2021.

Actualizare : un anunț contractual prealabil suplimentar pentru o licitație de 5 milioane EUR pentru platforma COVID-19 Therapeutics EU Mapping este disponibil aici: https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=9159

https://hadea.ec.europa.eu/news/eu42-million-targeted-towards-preparation-future-european-health-emergency-preparedness-and_en

Share:

asistent
Atlas - Asistent