Skip to main content

22 februarie 2022

15 milioane de euro din Erasmus+ pentru formarea cadrelor didactice

Loading

Primele proiecte selectate în cadrul noilor academii Erasmus+ beneficiază de 15 milioane EUR din bugetul Erasmus+ pe o perioadă de trei ani. Cele 11 proiecte selectate le vor oferi cadrelor didactice oportunități de învățare care includ mobilitatea, platforme de învățare și comunități profesionale, în toate etapele carierei lor. Proiectele selectate includ 182 de organizații din 23 de țări.

Academiile Erasmus+ pentru cadrele didactice sunt parteneriate europene între furnizori de servicii de formare a cadrelor didactice, care vor adăuga o perspectivă europeană și internațională învățământului pedagogic. Aceste academii vor promova multilingvismul, sensibilizarea lingvistică și diversitatea culturală, vor dezvolta formarea cadrelor didactice în conformitate cu prioritățile politicii UE în domeniul educației și vor contribui la îndeplinirea obiectivelor Spațiului european al educației.

În perioada 15 martie – 7 septembrie 2022 se lansează o nouă cerere de propuneri pentru noi proiecte în cadrul Academiilor Erasmus+ pentru cadrele didactice. Detalii la: Funding & tenders (europa.eu)

Sursa: 15 milioane EUR în cadrul programului Erasmus+ pentru a sprijini formarea prin academiile Erasmus+ pentru cadrele didactice (europa.eu)

Share:

asistent
Atlas - Asistent